Helkama

Jopot

Jopo

Osittain yksinkertaisesti siksi, että se on niin suosittu, osittain suurten säätövarojensa ansiosta Jopo on Jokaisen Polkupyörä. Jokaisen, joka tietää, että aina kannattaa ottaa rennosti. Erikoisvalmisteisen jäykän rungon ansiosta tällä aina rullaileekin pitkälle tulevaisuuteen. Trendikäs Jopo on Pohjoismaiden suosituin polkupyörämalli ja sen suosio pyöräilijöiden keskuudessa yhä vain kasvaa.Saatavilla useita värejä

Ovh. 435,- Nyt vain 368,-


Tällä vauhti-jopolla on letkeä ajella! Lisää vauhtia kaipaavalle jopoilijalle on nyt tarjolla seitsemän vaihdetta. Korkea ohjaustanko mahdollistaa reilun säätövaran myös pituussuunnassa. Erimittaiset fillaristit saavat nauttia mukavasta ajoasennosta. 7-vaihteinen jopo on saatavana mustana, valkoisena ja kirkkaan turkoosina. Runkomuotoilu on tietysti taattua jopoa!

Ovh: 599,- Nyt vain 549,-

Miesten pyörät

CS28

CS28 on kiitettävästi pyöräilijöitä palvelleen CS2800:n päivitetty seuraaja. Viiden tähden testivoittajan seuraajalla on voittajan viitta harteillaan. Shimanon 8-vaihteisella Nexus-napavaihteistolla eteenpäin kulkevasta CS28:sta löytyy niin tyyliä, ulkonäköä kuin täydellinen varustelu. Varustettu laadukkaalla halogeenivalolla.

Rengaskoko:28"

Vaihteet: Shimano Nexus 8-v

Jarrut: V-jarru/ V-jarru

Ovh. 749,- Nyt Vain 599,-

Naisten pyörät

Sporttinen S2 vaihtaa ärhäkästi maisemia ja näyttää äärettömän hyvältä! Upea lila väri miellyttää tyylitietoisen fillaristin silmää. Shimanon 24-vaihteinen Alivio-vaihteisto ja Tektron mekaaniset levyjarrut tarjoavat tasaista kyytiä kaikissa olosuhteissa. Alumiinirunkoisessa sporttihybridissä on 28” renkaat, ja se on saatavana kolmella eri runkokorkeudella.

Ovh.649,- Nyt vain 519,-

Punainen kolmivaihteinen Saana sopii erinomaisesti leppoisaan kaupunkipyöräilyyn tai vaikka mökille maaseutumenopeliksi. Saanassa on luotettava Shimano Nexus -vaihteisto ja edessä tilava metallikori, johon mahtuu laukku ja reilut ostokset. Tykkäätkö perinteisestä fillarikyydistä? Käsijarrun lisäksi Saanassa on tuttu ja turvallinen jalkajarru. Saanasta on saatavilla myös 7-vaihteinen versio.

Ovh.599,- Nyt vain 497,-

Sähköpyörät

Laadukas ja viimeistelty E7 tarjoaa kevyitä pyöräilykilometrejä. Saat allesi kotimaista sähköistä mukavuutta parhaimmillaan ja luotettavan Shimano Steps -moottoritekniikan. Tuttu ja turvallinen jalkajarru ilahduttaa perinteisestä menosta tykkäävää pyöräilijää. Yhdellä latauksella saat virtaa jopa 125 km matkalle. Shimano-akku on sijoitettu pyörän takaosaan, joten runko on voitu suunnitella mukavan kompaktiksi. Tyylikäs ulkonäkö kahdella värillä.

Ovh. 2590,-