Polkupyörät ja sähköpyörät Turussa

Star-Veloksen valikoima on laaja ja laadukas. Polkupyörän tai sähköpyörän hankkiminen onnistuu mukavasti ja helposti meiltä. Saat polkupyörän tarpeesi mukaan markkinoiden johtavilta pyörävalmistajilta, olipa kyseessä naisten polkupyörät, miesten polkupyörät tai maastopyörät. Kannattaa myös tutustua tarjouksessa oleviin pyöriin, jotka löydät tarjoukset-sivulta. Myymme laadukkaat, parhaiden pyörävalmistajien polkupyörät kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme myös huolto- ja korjauspalvelut tiloissamme. Tutustu rauhassa valikoimaamme ja tule käymään!

Käytetyt pyörät

Myymme myös käytettyjä polkupyöriä. Löydät käytettyjen polkupyörien valikoimastamme miesten ja naisten polkupyörät, ja sähköpyörän hankkiminen käytettynä onnistuu myös. Uutta pyörää valitessa kannattaa tulla liikkeeseemme, jossa ammattitaitoiset myyjät neuvovat mielellään oikeanlaisen, tarpeisiin sopivan polkupyörän valinnassa. Tervetuloa tutustumaan hyvin huollettuihin vaihtopyöriimme. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai piipahda liikkeeseemme!

Valikoimastamme löytyy seuraavat polkupyörämerkit:

Miten valitsen sopivan polkupyörän?

Valitse polkupyörä sen mukaan, millaiseen käyttöön sitä tarvitset. Kaupunkikäyttöön ja maanteille ja maastoon kannattaa valita erilaiset menopelit, mutta hybridipyörä sopii myös monenlaiseen käyttöön. Hybridipyörä on yhdistelmä maastopyörää, maantiepyörää ja citypyörää ja on hyvä vaihtoehto silloin, jos pyörää käytetään erilaisissa olosuhteissa. Maastopyörä sopii maasto-olosuhteisiin ja hiekkateille. Maantieajoon se ei sovellu niin hyvin leveiden ja voimakkaasti kuvioitujen renkaiden synnyttämän kitkan vuoksi. Citypyörä tai kaupunkipyörä sopii kaupunkiajoon ja se on suunniteltu erityisesti lyhyille matkoille kaupunkiympäristössä käytettäväksi. Citypyöristä on helppo havainnoida ympäristöä, ne ovat helppoja hallita ja soveltuvat myös hyvin tavaroiden kuljettamiseen. Maantiepyörä soveltuu maantiekäyttöön ja siinä on kapeat renkaat, jotka soveltuvat hyvin asfaltille, mutta maastoon se ei sovellu juuri lainkaan. Maantiepyörällä pääse mukavaa vauhtia asfalttipinnalla. Cycklocross-pyörä on maantiepyörästä kehitetty versio, jolla voi ajaa monipuolisessa maastossa. Se soveltuu hyvin reiteille, joilla on sekä asfalttia että polkuja. Sähköpyörä soveltuu monille, ja varsinkin pitkille ja mäkisille matkoille se on oivallinen valinta, kuten myös työmatka-ajoon. Ota yhteyttä ja valitaan sopiva pyörä juuri sinulle!